Ramazan-ı Şerif Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ramazan-ı Şerif Başladı
Haberin Tarihi: 9.7.2013 10:45:00 - Okunma Sayısı:1683 defa okundu.

11 ayın sultanı Ramazan dün akşam ilk teravih namazının kılınması ve gece sahura kalkılmasıyla başladı.

Ramazan-ı Şerif Başladı

            11 ayın sultanı Ramazan dün akşam ilk teravih namazının kılınması ve gece sahura kalkılmasıyla başladı. Eğirdir İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, bir kutlama mesajı yayınladı ve “Bu ayın feyiz ve bereketinden en iyi şekilde istifade edilmesini, günahlarımızın bağışlanması ve ibadetlerimizin kabul edilmesi, Rabbimiz'den niyaz ederek bilvesile mübarek ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi

            Müftü Kocagöl, Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için ilçemizde bulunan camilerin hazırlıklarının yapıldığını dile getirerek şunları söyledi: “Müftülük ve personelimiz olarak bu kutlu ayda; sohbet, teravih, mukabele, camilerimizde çocuklarımızın okutulması, iftar çadırında fakir, muhtaç, yoksul ve yolculara iftar verilmesi suretiyle Ramazan Ayını dolu dolu geçirmek üzere hazırlıklarımız tamamladık. Bu vesile ile bütün camilerimiz genel bir temizliğe tabi tutuldu. İlçemizin bazı camilerinde engellilerin namaza rahatlıkla gelebilmeleri için düzenleme yapıldı.  Ses sistemleri gözden geçirildi. Camilerimiz cemaatimizi beklemektedir. Bu ayın feyiz ve bereketinden en iyi şekilde istifade edilmesini, günahlarımızın bağışlanması ve ibadetlerimizin kabul edilmesi, Rabbimiz'den niyaz ederek bilvesile mübarek ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.”

            Eğirdir İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl ilçemiz Kale Camisinde ve Barla Kasabası Yokuşbaşı Camisinde Hatimli Teravih namazının da kılındığını sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap