EĞİTİMDE YENİ UFUKLAR...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİTİMDE YENİ UFUKLAR...
Haberin Tarihi: 5.1.2015 09:27:00 - Okunma Sayısı:1655 defa okundu.

Büyük Başarı Dershaneleri yoluna "Büyük Başarı Koleji" olarak devam edecek

EĞİTİMDE YENİ UFUKLAR…

 

Büyük Başarı Dershaneleri yoluna  “Büyük Başarı Koleji” olarak devam edecek

 

            2014-2015 öğretim yılı sonunda dershaneler, etüt merkezleri ve her ne ad altında olursa olsun kurs adı altında eğitim veren tüm kurumlar 1 Eylül 2015 itibariyle, çıkan yasa uyarınca kapanıyor. Yeterli şartları taşıyan ve bazı taahhütlerde bulunan kurumlar ise dönüşüm sürecine giriyor.

            Bu bağlamda ilçemizde de bizleri sevindiren bir o kadar da heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Isparta’da 27, ilçemizde 17 yıldır eğitim veren evlatlarımızı üst kurumlara taşıyan, istikrarlı Büyük Başarı Dershanelerinin dönüşüm için başvuru yaptığını ve MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünden de onayını aldığını öğrendik.

            Buradan anlıyoruz ki yeni eğitim öğretim sezonunda (2015-2016), Büyük Başarı Dershanelerinin yoluna “Büyük Başarı Koleji” Özel Ortaokul olarak devam edecek yani 5., 6., 7., ve 8., sınıflara yönelik eğitim öğretim verecek.

            Rekabetin her zaman başarıyı olumlu etkileyeceğine olan inancımızı tekrarlarken bu yeni yapılanmanın ilçemize, çocuklarımıza hayırlı olmasını, başarılar getirmesini diliyoruz. Büyük Başarı yetkililerini de bu girişimlerinden dolayı kutluyoruz.

            Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde söylenenleri doğrularken yasal sürecin ve takvimin beklendiğini, yakında gerekli açıklamaların yapılacağını söylediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap