Başkan Şengöl'den Gazetecilere Tebrik

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'den Gazetecilere Tebrik
Haberin Tarihi: 6.1.2015 10:54:00 - Okunma Sayısı:1423 defa okundu.

3 Ocak 2015 Cumartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştirilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti'ne, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'den tebrik mesajı geldi.

Başkan Şengöl’den Gazetecilere Tebrik

 

            3 Ocak 2015 Cumartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştirilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ne, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’den tebrik mesajı geldi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, tek liste ile seçime giderek, aynı zamanda Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı olan Şevket Karahan Başkanlığında yeni yönetimi oluşan ve tek çatı altında birleşme kararı alan gazetecileri bu birlik ve beraberliğinden dolayı kutladı.

            Başkan Şengöl Eğirdir’de babadan kalma mesleğini devam ettirme çabası içerisinde olan Gazeteci Abdullah Sinan’ın yönetime girmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

            Başkan Şengöl “Eğirdir’in tanıtımına her fırsatta yer veren, boşluk bulduklarında zamanlarını Eğirdir’de geçiren, tatili olmayan emektar gazetecilerin genel kurulunu tebrik eder, ikinci dönemini icra edecek olan Şevket Karahan ve yönetimine başarılar dilerim. Eğirdir Belediyesi olarak bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra da gazetecilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap