ISUBÜ’de bayramlaşma programı yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ’de bayramlaşma programı yapıldı
Haberin Tarihi: 9.8.2019 16:10:53 - Okunma Sayısı:2864 defa okundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) personeli, Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma programıyla bir araya geldi.

ISUBÜ’de bayramlaşma programı yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) personeli, Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma programıyla bir araya geldi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Telci, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Dekanlar, MYO Müdürleri ile  çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

9 Ağustos Cuma günü saat 11.00’de ISUBÜ yeni Rektörlük binası arka bahçesinde düzenlenen programda personelle tek tek bayramlaşan Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, yaptığı konuşmada, “Bu bayramlarımız vesilesiyle daha varlıklı olanlar, daha yoksul olanların bir şekilde hediyelerle hizmetlerle gönlünü almaktadır. Amacımız ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza o güzel bayram günü neşesini ailecek hissettirmektir. Bu bayramlar daha çok akraba ziyaretleriyle geçebilir ama yapabilenler huzurevlerine gidebilirler, daha yoksul ailelere ziyaret edebilirler, bayram sofralarına ortak olabilirler. O zaman bayramın önemini hep birlikte idrak etmiş oluruz. Üniversitemiz olarak da aile bilinci içerisinde bayramımızı geçirmeyi canı gönülden arzu ediyorum. Yola çıkacak hocalarımız personelimiz vardır. Hepsine hayırlı yolculuklar dilerim, lütfen trafik kurallarına uyalım. Bir saat daha geç varalım ama sevdiklerimiz bizi Allah korusun cenazelerimizde değil canlı güleç sağlıklı görsün. Geç olsun, güç olmasın.  Hassasiyet içerisinde davranarak sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum. Her biriniz bizim için çok önemli değerlersiniz. Bu değerlerimizi bayram dönüşü kaybetmek istemiyoruz. Mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Nice Milli ve Dini Bayramlarımızı hep birlikte bu coşku içerisinde kutlamak temennisiyle hayırlı seyahatler, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Tüm personelle tek tek ilgilenen Prof. Dr.  Diler'in iyi dilekleriyle bayramlaşma merasimi sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap