GAZİLER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ANLAMLI HEDİYE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GAZİLER DERNEĞİ'NDEN  GAZETEMİZE ANLAMLI HEDİYE
Haberin Tarihi: 7.1.2015 09:35:00 - Okunma Sayısı:1581 defa okundu.

Dün gazetemizi ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan, Dernek tarafından hazırlanan bir duvar saatini, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan'a hediye etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN  GAZETEMİZE ANLAMLI HEDİYE

 

            Dün gazetemizi ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan, Dernek tarafından hazırlanan bir duvar saatini, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan’a hediye etti.

            Üzerinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği amblemi ve ATATÜRK resmi yanı sıra “Ne Mutlu Türk’üm Diyene…” “Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Askerdir” ifadeleri bulunan duvar saatini Abdullah Sinan’a veren Hüseyin Koçaslan, Eğirdir’in gözü, kulağı, sesi olan AKIN Gazetesini her gün takip ettiklerini söyleyerek, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda yer almamızdan da mutluluk duyduklarını belirtti.

            Bizce anlamı çok büyük olan duvar saatini gazetemize hediye eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a teşekkür ediyor, NURLANMIŞ ve ONURLANMIŞ ASKERLERİMİZİ saygı ve minnetle anıyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap