Hemşehrimiz Aydan Akbay "O Ses Türkiye"de Emin Adımlarla İlerliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hemşehrimiz Aydan Akbay "O Ses Türkiye"de Emin Adımlarla İlerliyor
Haberin Tarihi: 9.1.2015 10:29:00 - Okunma Sayısı:2523 defa okundu.

Aydan ve Ceyda, Gökhan'ın seçimi olan 'Play That Funky Music' isimli şarkıyla düello yaptılar.

Hemşehrimiz Aydan Akbay “O Ses Türkiye”de Emin Adımlarla İlerliyor

 

            “O Ses Türkiye” ekranlarda müzik şöleni vermeye devam ediyor. Son bölüme damga vuran isimlerse Aydan Akbay ve Ceyda Cansız oldu. Gökhan'ın takımında yer alan Aydan ve Ceyda ikilisinin düellosu kulakların pasını sildi. Düellonun galibi ise hemşehrimiz Aydan Akbay oldu.

            Ekranların izlenme rekorları kıran ses yarışması O Ses Türkiye'de düello heyecanı devam etti. Birbirinden harika seslerin kıyasıya çekişmesine sahne olan O Ses Türkiye yeni bölümleriyle Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları saat 20.00'de TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

            O Ses Türkiye’ de bu hafta; yine birbirinden iddialı sesler yarıştı. Konser tadında gerçekleşen düellolar, Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ile Mazhar Alanson ve Özkan Uğur ikilisinden oluşan jüri üyelerini karar vermekte zorlarken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise büyük merak konusu oldu.

            Eğirdir’li hemşehrimiz Fotoğrafçı Faruk Akbay’ın kızı Aydan Akbay 'Irreplaceable' adlı şarkıyla O Ses Türkiye jürisini kendine hayran bırakmış ve Gökhan'ın takımına katılmıştı.

            Aydan ve Ceyda, Gökhan'ın seçimi olan 'Play That Funky Music' isimli şarkıyla düello yaptılar. Düellonun kazananı ve O Ses Türkiye macerasına devam eden isim ise Aydan Akbay oldu. Hemşehrimiz Aydan Akbay’ı kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap