Vali Ömer SEYMENOĞLU Eğirdir ve Köylerinde İncelemelerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Ömer SEYMENOĞLU Eğirdir ve Köylerinde İncelemelerde Bulundu
Haberin Tarihi: 12.9.2019 17:34:50 - Okunma Sayısı:51027 defa okundu.

Vali Ömer SEYMENOĞLU, yeni hasat döneminin üreticilere bereket ve bol kazanç getirmesini diledi.

Vali Ömer SEYMENOĞLU Eğirdir ve Köylerinde İncelemelerde Bulundu

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, dün ilçemize gelerek  incelemelerde bulundu.

Dün saat 10:30’da İlçemize gelen SEYMENOĞLU, ilk olarak Eğirdir Limanına gelerek balıkçılarla bir süre sohbet etti. Kerevit hasat döneminin hayırlı olmasını dileyen Vali SEYMENOĞLU, kerevitin korunması gerektiği konusunda da balıkçılara uyarılarda bulundu.

Kaymakam Adem ÇELİK, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman AKSOY, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, İl Genel Meclisi Üyeleri Sezgin ÖZDOĞANCI, Eyüp DOĞAN ve Süleyman SARPDAĞ’ın eşlik ettiği Vali SEYMENOĞLU, beraberindekilerle birlikte Eğirdir Gölüne tekneyle açılarak incelemelerde bulundu. Bulunduğu tekneyle GÖKTAŞ Köyüne geçen Vali SEYMENOĞLU, burada kendisini bekleyen köy muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ederken sahil bölümünde incelemelerde bulundu.

Göktaş Köyünün turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten SEYMENOĞLU, Göktaş Köyünün turizme kazandırılmasının Isparta ve Eğirdir açısından önemli bir husus olduğunu belirtti. Köy halkının istek ve taleplerini de dinleyen Vali Ömer SEYMENOĞLU, ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, Göktaş Köyündeki incelemelerinin ardından Balkırı Köyüne hareket ederek elma sezonunu açtı. Bir vatandaşımıza ait elma bahçesine giden Vali SEYMENOĞLU, elma hasadı yaparken, yeni hasat döneminin üreticilere bereket ve bol kazanç getirmesini diledi.

Elma hasadından sonra Yukarı Gökdere Köyüne hareket eden Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU ve beraberindekiler, burada köy kahvesinde bir süre vatandaşlarımızla sohbet ettiler. Daha sonra Kasnak Meşesi Milli Parkına hareket eden heyet, buradaki İncelemenin ardından Kocapınar Mesirelik alanında gerçekleştirilen yemekte İlçe Protokol Üyeleri ve Vatandaşlarımızla bir araya geldiler. Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, burada da Köy Muhtarları ve halkın, sorun ve taleplerini dinledi.

Yukarı Gökdere’de yapılan incelemelerin ardından Kovada Gölü Milli Parkına hareket eden Vali SEYMENOĞLU ve beraberindekiler Kovada Gölü ve Milli Park Müzesini de ziyaret ettiler.

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, inceleme ve ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

  • Rumuz
    (Rumuz)
    12.9.2019 22:54:09
    Sayın valim birde şu hastaneye gelin bakın.Rezillik diz boyu,idarecisi Müdürü başhekimi hepsi Eğirdir’in düşmanı.hastane pislik içinde, doktor yok,hasta yok.Türkiyede namı şanı olan hastanemiz ne hallerde bir bakın.idareciler olarak bu ilçeye borcunuz var hakkımı helal etmiyorum.
Yorum Yap