Kaymakam ÇELİK, Bağıllı Köyünde Sosyal Tesis Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam ÇELİK, Bağıllı Köyünde Sosyal Tesis Binasının Açılışını Gerçekleştirdi
Haberin Tarihi: 21.9.2019 15:14:29 - Okunma Sayısı:3046 defa okundu.

Kaymakam ÇELİK, Bağıllı Köyünde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam ÇELİK, Bağıllı Köyünde Sosyal Tesis Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

Kaymakam Adem ÇELİK, Eğirdir’in Bağıllı Köyünde yapımı tamamlanan sosyal tesis binasının açılışını gerçekleştirdi.

Bağıllı Köyünde yapımı tamamlanan sosyal tesisin açılışı dolayısıyla düzenlenen ve programa; Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK’in yanı sıra Isparta Aksu Kaymakamı Muhammed ŞAHİN, Eğirdir Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, İl Genel Meclisi Üyeleri, Eğirdir Müftüsü, daire müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlarımız katıldı.

Açılıştan sonra Bağıllı Köyü Muhtarı Fevzi ÖZDAMAR ve davetliler ile birlikte  binada incelemelerde bulunan Kaymakam ÇELİK, sosyal tesis binasının Bağıllı Köyüne hayırlı olmasını diledi.

Açılış programının ardından köyü gezen Kaymakam Adem ÇELİK, Bağıllı Şehit Bayram Şenol İlkokulu’na giderek minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere dersleriyle ilgili sorular soran Kaymakam ÇELİK, okul binasında incelemelerde bulundu.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri de dinleyen Kaymakam Adem ÇELİK, beraberindekilerle birlikte 1993 yılında Iğdır’ın Aralık İlçesinde askerlik görevini ifa ederken şehit düşen Bayram ŞENOL’un, Bağıllı Köyünde oturan anne ve babası Ümmü ve Durmuş ŞENOL’u ziyaret etti.

Bir süre şehidimizin ailesiyle sohbet eden Kaymakam ÇELİK, Akdoğan Köyü eski muhtarı Talip YILDIRIM’ın bir süre önce vefat eden annesi Emine YILDIRIM’ın taziyesi için Akdoğan Köyüne hareket etti.

Köy eski Muhtarı Talip YILDIRIM ve Köy Muhtarı Mehmet SAĞDUR’la birlikte Akdoğan Köyünde incelemelerde bulunan Kaymakam Adem ÇELİK, daha sonra köyden ayrılarak programını sonlandırdı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap