ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR, KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ'I VE M.E. MÜDÜRÜ ÖMER KEŞ'İ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR, KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ'I VE M.E. MÜDÜRÜ ÖMER KEŞ'İ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 20.1.2015 14:51:00 - Okunma Sayısı:2531 defa okundu.

Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında B Grubunda mücadele ederek Isparta Şampiyonu olan Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu'nun yıldız voleybolcuları Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş'i makamlarında ziyaret ettiler.

ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR, KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ’I VE M.E. MÜDÜRÜ ÖMER KEŞ’İ ZİYARET ETTİ

               2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı, Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında B Grubunda mücadele ederek Isparta Şampiyonu olan Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu’nun yıldız voleybolcuları Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş’i makamlarında ziyaret ettiler.

               Okul Müdürü Abdurrahim Demirbağ, Md. Yardımcısı İbrahim Yüceer ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yılmaz ile birlikte; Kaptan Ümit, Murat, Mehmet Can, Efe, Muammer, Samet, Ahmet, Muammer, Kadir Ahmet, Yasin ve Enes kadrosuyla makamlar ziyaret edilirken, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş şampiyon öğrencileri tebrik ettiler.

               Sporun beden ve ruh sağlığı için önemini vurgulayan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, önümüzdeki günlerde başarılı şampiyonlarımızı ödüllendireceklerini ifade ettiler.

           

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş ise genç voleybolcularımızı kutlarken, “Emek verdiniz, yüzümüzü ağarttınız… Başarılarınızın devamını diliyoruz…” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

               Isparta Voleybol İl Birinciliğini ilçemize kazandıran Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu’nun İdarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutluyor, pek çoğu Eğirdir Elmaspor Voleybol takımının genç kadrosunda yer alan voleybolcularımıza başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap