Kaymakam Adem ÇELİK Sevinçbey ve Bademli Köylerinde İncelemelerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem ÇELİK Sevinçbey ve Bademli Köylerinde İncelemelerde Bulundu
Haberin Tarihi: 24.10.2019 09:27:39 - Okunma Sayısı:1320 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Sevinçbey ve Bademli Köylerine giderek denetimde bulundu.

Kaymakam Adem ÇELİK Sevinçbey ve Bademli Köylerinde İncelemelerde Bulundu

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Sevinçbey ve Bademli Köylerine giderek denetimde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Sercan ALTAY ve daire müdürleri ile birlikte ilk olarak Sevinçbey Köyüne hareket eden Kaymakam Adem ÇELİK, burada köy muhtarı Veysel KORKMAZ tarafından karşılandı.

Köy sosyal tesisinde gerçekleştirilen denetimde nüfus, sosyal durum, yol, içme suyu, tarımsal sulama, kanalizasyon, toplum sağlığı ve köy sınırları içindeki kamuya ait yapılar gibi birçok farklı yönden denetim gerçekleştiren Kaymakam ÇELİK, daha sonra köy karar defterini inceleyerek gelir ve giderler hakkında bilgi aldı. Köy muhtarı ve vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Kaymakam Adem ÇELİK, talepler hakkında ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Sevinçbey Köyünde gerçekleştirdiği teftişin ardından beraberindekilerle birlikte Bademli Köyüne hareket eden Kaymakam Adem ÇELİK; İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman SARPDAĞ, Köy Muhtarı Hüseyin GÖKTAŞ ve köy halkı tarafından karşılandı. Burada da denetimlerine devam eden Kaymakam Adem ÇELİK, köyün genel durumu ve talepler hakkında bilgi aldı.

Sevinçbey ve Bademli Köylerinde denetimlerini sonlandırmasının ardından vatandaşlarımızla sohbet ederek taleplerini dinleyen Kaymakam Adem ÇELİK, köylerimizin taleplerinin önem sırasına göre gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap