Eğirdir Elması Mehmetçik'e Ulaştı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Elması Mehmetçik'e Ulaştı...
Haberin Tarihi: 10.11.2019 10:27:14 - Okunma Sayısı:1755 defa okundu.

'Komando Mabedi' olarak anılan Eğirdir ilçesine bağlı köylerden sağlanan yaklaşık 26 ton elma, Barış Pınarı Harekatı’nda görevli askerlere ulaştırıldı.

EĞİRDİR ELMASI MEHMETÇİK'E ULAŞTI...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat’ın doğusunda oluşturulmak istenen terör koridoruna yönelik, bir süre önce başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda görevli Mehmetçik’e Türkiye’deki her 4 elmadan birini üreten Eğirdir’den gönül desteği verildi.

'Komando Mabedi' olarak anılan Eğirdir ilçesine bağlı köylerden sağlanan yaklaşık 26 ton elma, harekatta görevli askerlere ulaştırıldı.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi'nin organizesi ile Eğirdir köylerinden sağlanan bin 917 kasa içerisindeki 26 ton elma, İlçe Özel İdare Müdürü Selim Müftüler ve belediye şirket müdürlerinden Ömer Yılmaz eşliğinde, kahraman askerlerimize ulaştırıldı.

Kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirdiklerini bildiren İlçe Özel İdare Müdürü Selim Müftüler; gazetemize şu açıklamada bulundu:
"Elma Dağıtımı Gerçekleştirdiğimiz;
Akçakale 7. Komando Tugayı
Akçakale 11. Komanda Tugayı
Ceylanpınar 51. Komanda Tugayı
Ceylanpınar 1. Komando Tugayı Komutanlarımız ve tugaylarımızda görevli Mehmetçiğimizin göstermiş oldukları ilgiye, yemeklerini bizimle paylaşmalarına, yüzlerindeki kararlılık ve memnuniyete; ayrıca bu önemli emanetleri Mehmetçiğimize ulaştırılması görevini müdürlüğüme tevdi eden Sayın Kaymakamım Adem Çelik ve Sayın Belediye Başkanım Veli Gök'e, Belediyemiz Gölbelde Şirketi Müdürümüz Ömer Yılmaz'a, müdürlüğüm personellerine, elmaları veren Eğirdir köylülerimiz, elma tüccarlarımız, kooperatiflerimiz ve köy muhtarlarımıza sonsuz teşekkürler..."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap