Yelken Takımı Eğitim Kampı İçin Bodrum’a Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelken Takımı Eğitim Kampı İçin Bodrum’a Gidiyor
Haberin Tarihi: 17.1.2020 10:25:23 - Okunma Sayısı:5954 defa okundu.

Optimistçilerimiz “Optimist Eğitim Kampına” Katılacaklar

Yelken Takımı Eğitim Kampı İçin Bodrum’a Gidiyor

Optimistçilerimiz “Optimist Eğitim Kampına” Katılacaklar

19 Ocak – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında  Bodrum Belediye Yelken Şubesi ev sahipliğinde “Optimist Kış Eğitim Kampı”  gerçekleşecek.

Kampa Eğirdir Belediyespor Yelken Şubesi yelkencilerinden; Aybars Kaya, Zeliha Nur Demirbaş, Zeliha Sevde Vural, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan, Mine Ertap, Süreyya Oktar, Deniz Nimet Bulucu ve Afra Öztekin katılacak.

Türkiye Yelken Federasyonu Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan gazetemize şu bilgileri verdi:

“Eğirdir’de kış ayları aşırı soğuk geçmekte. Yelkencilerimizin kıyafetleri buranın kış şartlarına uygun değil. Gölde uzun süre antrenman yapılamıyor. Bu nedenlerden dolayı yelkencilerimizi daha müsait olan yerlere, hem yarışlara hem de kamplara götürerek diğer yarışmacılardan geri kalmamalarını önlüyoruz.

Bodrum’da yapılacak olan “Optimist Kış Kampı” 19-24 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kamp programı açıklanmış olup eğitimlerin ardından her gün seviye belirleme yarışları yapılacak. A, B, C takımlarına ayrılacak optimistçiler kendilerini geliştirmeye gayret edecekler. Hedef A grubuna ulaşabilmek olacaktır. Eğitimler altı gün sürecek. Yelkencilerimize çok yararlı olacağına inandığım kampa diğer kulüplerin de katılacağını bildirdi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Şubesi yelkencilerinin başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan görev yapacak. Kampa katılacak optimistçilerimiz; Aybars Kaya, Zeliha Nur Demirbaş, Zeliha Sevde Vural, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan, Mine Ertap, Süreyya Oktar, Deniz Nimet Bulucu ve Afra Öztekin.

Türkiye Yelken Federasyonu Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan “Kampa katılmamıza katkısı olan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e, yelkenci velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Şubesi yelkencilerine başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap