Ahmet Armutoğlu’ndan Yarıyıl Tatili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ahmet Armutoğlu’ndan Yarıyıl Tatili Mesajı
Haberin Tarihi: 17.1.2020 14:54:48 - Okunma Sayısı:6797 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu sömestr tatili dolayısıyla bir tatil mesajı yayınladı.

Ahmet Armutoğlu’ndan Yarıyıl Tatili Mesajı

 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayan 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemi sona ererken İlçemizde Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören toplam 4 bin 550 öğrenci karnelerini aldı. Karnelerini alan öğrenciler, yoğun geçen dönemin ardından iki hafta dinlenme fırsatı bulacak.

Süleyman Demirel ve Barla İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılan Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu sömestr tatili dolayısıyla bir tatil mesajı yayınladı.

Sevgili Öğrenciler,

“Bugün yarıyıl tatili başlıyor. İki haftalık bu tatil, yorgunluğunuzu atmanız ve keyifli zaman geçirmeniz için bir fırsat. Hayallerinizi hayata geçirmenize katkı sağlayacak adımlar atın. Tatil boyunca, sizi dinlendirecek etkinlikler yapın. Gezerek dinlenin, oynayarak dinlenin, okuyarak dinlenin, çalışarak dinlenin… Biz dört gözle sizleri bekliyor olacağız.

Sevgili Öğretmenler,

Dönem boyunca çocuklarımız, gençlerimiz için sergilediğiniz gayretleri, minnetle izledik. Dinlenmeyi en çok hak eden sizlersiniz. Yeni dönemde enerjinize, gücünüze ihtiyacımız var. Öğretmek için öğrenerek geçireceğiniz bir tatil diliyorum.

Mutluluk ve sağlıkla, okullarımızda kavuşmak umuduyla…”

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap