Ziraat Odası Başkanları Ankara'da Ziyaretlerde Bulundular

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ziraat Odası Başkanları Ankara'da Ziyaretlerde Bulundular
Haberin Tarihi: 20.1.2020 13:48:40 - Okunma Sayısı:1981 defa okundu.

Ziraat Odası Başkanları Ankara'da çiftçinin sorunlarına çözüm aradı...

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDULAR
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can SELÇUK; Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman SARIDOĞAN; Gelendost Ziraat Odası Başkanı Erkan GEYİK; Senirkent Ziraat Odası Başkanı Nuri YALÇIN, Yalvaç Ziraat Odası Başkanı Ali SARIPINAR, Keçiborlu Ziraat Odası Başkanı Osman AKIN; Gönen Ziraat Odası Başkanı Ali İLK, Senirkent Ziraat Odası Genel Sekreteri Musa DERİN, Eğirdir Ziraat Odası Genel Sekreteri Hasan BAŞTOK, Gelendost Ziraat Odası Personeli Hızır KOCA; Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde Isparta Milletvekilleri Recep ÖZEL, Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Aylin CESUR'u ziyaret ettiler.
Isparta Milletvekillerimiz, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can SELÇUK ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ "Meclis’te ziyaretime gelen Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, ilimiz ile alakalı oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılması gereken çalışmalar ile alakalı sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Milletvekili CESUR da, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Isparta’mızın ve Türkiye’mizin tarım ve hayvancılık problemlerini, çiftçimizin ve köylümüzün sorunlarını konuştuk.
Kendilerine Türkiye’nin bugünkü problemlerinin tümünün çözümünün, köylümüzün ve çiftçimizin üretimi ile; üretimin de devletin üretimi kolaylaştıran destek ve tedbirleri alıp-uygulamasına bağlı olacağını söyledim.
Isparta’mız için de Türkiye’miz için de bu sorunları dile getirip çözüm bulmayı amaçlayan Ziraat Odalarımızın Başkanlarına, çok değerli çalışmaları için teşekkür ederim" dedi.
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can SELÇUK ve beraberindekiler "Çiftçilerimizin Sorunlarını TBMM de Sayın Vekillerimize ilettik İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz." diyerek Meclis'ten ayrıldılar.
Başkanlar, Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı da ziyaret ederek 2019 yılında ödenemeyen çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliği başta olmak üzere çiftçilerin yaşadığı sorunları ve yapılması gerekenleri görüştüler.

 

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap