ISUBÜ ve Eğirdir Belediyesi Arasında İşyeri Eğitimi Protokolü İmzalandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ ve Eğirdir Belediyesi Arasında  İşyeri Eğitimi Protokolü İmzalandı
Haberin Tarihi: 24.1.2020 14:40:30 - Okunma Sayısı:5411 defa okundu.

Protokol ile Üniversite öğrencileri son öğretim yılının bir döneminde alanlarına uygun birimlerde olmak üzere Eğirdir Belediyesinde de çalışarak işyeri eğitimlerini yapabilecekler.

ISUBÜ ve EĞİRDİR BELEDİYESİ ARASINDA

İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Eğirdir Belediyesi arasında 23.01.2020 tarihi Saat 14.00’da  İşyeri Eğitimi Protokolü imzalandı. Protokolü Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adına Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet KABUL, Eğirdir Belediyesi adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK  imzaladılar. Protokol ile Üniversite öğrencileri son öğretim yılının bir döneminde alanlarına uygun birimlerde olmak üzere Eğirdir Belediyesinde de çalışarak işyeri eğitimlerini yapabilecekler. Toplantıda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı, Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Semih DOĞRUKOL, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Seval BAHADIR KOCA ve Eğirdir Belediye Meclis Üyesi Mehmet YAŞAR hazır bulundular. Protokolü imzalayan MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet KABUL ve  Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK  her iki kuruma ve üniversite öğrencilerimize hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap