Deniz Taka'dan Ailelere Yönelik Seminer...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Deniz Taka'dan Ailelere Yönelik Seminer...
Haberin Tarihi: 11.2.2015 09:18:00 - Okunma Sayısı:1545 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi'nde görevli Rehber öğretmen Deniz Taka "Aile Eğitimi Programı" kapsamında 7-11 Yaş arası çocuğu olan ailelere yönelik Aile Eğitim Programının tanıtım toplantısını yapmaya devam ediyor.

Deniz Taka’dan Ailelere Yönelik Seminer…

 

            Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi’nde görevli  Rehber öğretmen Deniz Taka “Aile Eğitimi Programı” kapsamında 7-11 Yaş arası çocuğu olan ailelere yönelik Aile Eğitim Programının tanıtım toplantısını yapmaya devam ediyor.  

            Önümüzdeki günlerde Eğirdir Halk Eğitimi Merkezinde yeniden başlayacak olan “Aile Eğitim Programı” kursu öncesi ailelere Rehber Öğretmen Deniz Taka tarafından bilgi verildi.

            Dün saat 12.15’de Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim Okulu birinci sınıfa giden çocukların ailelerine yönelik gerçekleşen tanıtım toplantısında Rehber Öğretmen Deniz Taka: “Ailelerin çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurabilmeleri, Çocuklarının okul başarı oranını nasıl arttırabiliriz?, Çocuklarımıza güzel davranışları nasıl kazandırabiliriz?, İstemediğimiz olumsuz davranışları nasıl ortadan kaldırabiliriz?... gibi pek çok konularda ailelere bilgi verdi.

            Eğirdir Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleşecek olan ve Cumartesi günleri 2,5 saat verilecek olan eğitim 14 hafta sürecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap