CHP’den Eğirdir Protokolüne Ziyaret…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP’den Eğirdir Protokolüne Ziyaret…
Haberin Tarihi: 26.2.2020 16:26:10 - Okunma Sayısı:1769 defa okundu.

CHP Eğirdir İlçe Teşkilatının yeni yönetimi, Eğirdir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP’den Eğirdir Protokolüne Ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatının yeni yönetimi tanışma ziyaretleri kapsamında Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’i, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın’ı, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün’ü ziyaret etti.

Kaymakam Çelik’e Ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Osman Polat, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman İnce, İlçe Sekreteri Esra Dinç, İlçe Saymanı Salih Şavklıyıldız, Bilişim Sorumlusu Necati Savaş, Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Şuayip Yavuz ile birlikte Kaymakam Adem Çelik’i ziyaret ettiler. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette CHP İlçe Başkanı Yılmaz, Kaymakam Çelik’e yeni yönetimi tanıttı. Kaymakam Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz’a ve ekibine başarılar diledi.

CHP’den Belediye Başkanı Gök’e Ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatının yeni yönetimi daha sonra  Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.
CHP İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ ve beraberindekiler Belediye Başkanı Veli GÖK’le yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarette, Eğirdir sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Veli Gök, CHP heyetine hayırlı olsun dileklerini ileterek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve beraberindekiler Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ile  Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün’ü de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap