Su Ürünleri Fakültesi Dekanlar Konseyinden Tarım Ve Orman Bakanı’na Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Su Ürünleri Fakültesi Dekanlar Konseyinden Tarım Ve Orman Bakanı’na Ziyaret
Haberin Tarihi: 27.2.2020 13:25:08 - Okunma Sayısı:4180 defa okundu.

Su Ürünleri Fakültelerinin ve mezunlarının sorunları ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirilmeler yapıldı.

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLAR KONSEYİNDEN TARIM VE ORMAN BAKANI’NA ZİYARET

Türkiye’deki Su Ürünleri Fakültelerinin Dekanları Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ettiler.


Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY ve Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Mezunu Su Ürünleri Genel Müdürü  Dr. M. Altuğ ATALAY’ın da hazır bulunduğu ziyarette Su Ürünleri Fakültelerinin ve mezunlarının sorunları ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirilmeler yapıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bakan Dr. Bekir Pakdemirli; “Su Ürünleri Fakültelerinin değerli dekanlarıyla bir araya geldik. Ülkemizin su ürünleri üretiminde verimlilik artışı, kalite, yetiştirme tesisleri, ürün çeşitliliği, avlanma gibi konularında fikir alış verişinde bulunduk” diye konuştu.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler de; “Sayın bakanımıza heyetimizi kabulü, yakın ilgi ve alakaları için biz konsey heyeti olarak çok teşekkür ediyoruz. Fakültelerimizin ve mezunlarımızın sorunları ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Su Ürünleri Mühendislerinin yetki kanunu, istihdam ve diğer sorunlar üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.             

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap