Ali Taş'ın ikinci kitabı "Nasıl İnsan Oldum?" okurlarıyla buluşuyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ali Taş'ın ikinci kitabı "Nasıl İnsan Oldum?" okurlarıyla buluşuyor
Haberin Tarihi: 14.3.2020 12:30:56 - Okunma Sayısı:20372 defa okundu.

Ali Taş, İkinci Kitabını Yazdı...

            Bilgisayar Mühendisi Hemşehrimiz Ali Taş'ın ikinci kitabı "Nasıl İnsan Oldum?" okurlarıyla buluşuyor.

            Hemşehrimiz Ali Taş'ın, "Nasıl İnsan Oldum?" isimli kitabının baskısı tamamlandı. Ali Taş, ilk kitabını imzalayarak Gazetemiz Sahibi Abdullah Sinan'a hediye etti.

            Akın Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığı yazılarından derlemelerin yer aldığı "Sakin Şehrin Bilgisayarından" isimli ilk kitabından sonra ikinci kitabı "Nasıl İnsan Oldum?" isimli kitabı okuyucuları ile buluşacak olan Ali Taş "Güçlü olabilmek, güç­lü kalabilmek için aklımızı daha fazla nasıl kullanabiliriz, ka­pasitemizi nasıl artırabiliriz, kendi kapasitemizi nasıl tespit edebiliriz; bu soruların cevaplarını arıyoruz. Bu kitap farkındalık için yazıldı. Eğer farkında olunursa; Dünya’ ya yeniden iyilik getirebiliriz diye düşünüyorum." dedi.

            Kitapseverler, "Nasıl İnsan Oldum?" isimli kitabı hemşehrimiz Ali Taş'tan temin edebilir, "alitas246otmail.com" adresinden ulaşabilirler.

            Ali Taş Kimdir?

            1960 yılında Eğirdir’ de doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Eğirdir’ de tamamladı. 1976-77 yılında Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği Bölümüne gir­di. 1983 yılında Koç Grubu şirketlerinden RAM Dış Ticaret A.Ş.’ de bilgi işlem yöneticiliği yaptı. 1984 yılında yine Koç Grubu şirketlerinden Koç Burroughs (/ Koç Sistem) A.Ş.’ de uzman sistem analist olarak görev yaptı. Aynı zamanda 1987 yılında İ.Ü. İşletme İktisadı Enstitüsü’ nü tamamlayıp, Chrys­ler Kamyon İmalat ve Ticaret A.Ş.’ de bilgi işlem ve maliyet muhasebesi yöneticiliği (/ müdürlüğü) görevini ifa etti. 1992 yılından itibaren baba mesleği olan Arçelik Bayiliğini ailesi ile beraber devam ettirmektedir. 1994 – 2000 yılları arasında parti yöneticiliği ve Belediye meclis üyeliği yapmıştır. Evli ve iki erkek evlat babasıdır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap