Kaymakam Adem Çelik’in Berat Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in Berat Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 7.4.2020 12:24:15 - Okunma Sayısı:1373 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, "Berat kandili; günahlardan arınma, temize çıkma, yüce Allah’ın affına erebilmek için affetme günüdür" dedi.

Kaymakam Adem Çelik’in Berat Kandili Mesajı

Sevgili Eğirdirliler, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilçemizde de zor günlerden geçiyor, Koronavirüs salgını ile topyekün mücadele ediyoruz. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkamadığımız, bir araya gelemediğimiz bu günlerden inanıyorum ki el birliğiyle çıkacak; tekrar huzurlu ve sağlıklı günlerimize kavuşacağız.

Böyle zor bir süreçten geçerken aynı zamanda on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir gün olan Berat kandili; günahlardan arınma, temize çıkma, yüce Allah’ın affına erebilmek için affetme günüdür.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde Mübarek Berat Kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemine ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

                                                                                                          Adem ÇELİK

                                                                                                    Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap