Yasaklara Uymayan 79 Kişiye İdari İşlem Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yasaklara Uymayan 79 Kişiye İdari İşlem Yapıldı
Haberin Tarihi: 16.4.2020 15:13:23 - Okunma Sayısı:2547 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında bir dizi önlem alıyor

YASAKLARA UYMAYAN 79 KİŞİYE İDARİ İŞLEM YAPILDI

Eğirdir Kaymakamlığı Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında bir dizi önlem alıyor. Alınan tedbir kararları kapsamında gerekli denetimler yapılırken, uygulamayan kişiler hakkında idari işlem gerçekleştirildi.

Eğirdir Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında Eğirdir'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan 79 kişiye idari işlem yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlar coronavirüsle mücadele kapsamında bilgilendirilirken geçici olarak faaliyetleri durdurulan işletmelerin kontrolleri yapılıyor, risk grubu yüksek olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlar resmi ekip otoları ile sesli olarak uyarılıyor. Yine maske takılması, sosyal mesafe kuralına uyulması, toplu taşıma araçlarında kurallara uyulması gibi salgının yayılmasını engellemek adına önlemler alınıyor.

Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla yapılan denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap