Yenişarbademli KADEM Konya'da Sergi Açıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yenişarbademli KADEM Konya'da Sergi Açıyor
Haberin Tarihi: 20.2.2015 10:34:00 - Okunma Sayısı:3488 defa okundu.

Yenişarbademli Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi (KADEM) öncülüğünde tertiplenen ve KONYA MAKRO Alışveriş Merkezi'nde (Eski Afra) 20-21-22 Şubat tarihleri arasında 3 gün süreyle ahşap işletmeciliği, süsleme sanatı ve ahşap boyama işleri ile bunun yanında Isparta'nın gül ürünleri ve diğer ilçelerin yöresel ürünlerinin sergileneceği ve satışının yapılacağı "Isparta Günleri" başlıyor.

Yenişarbademli KADEM Konya’da Sergi Açıyor

 

            Yenişarbademli Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi (KADEM) öncülüğünde tertiplenen ve KONYA MAKRO Alışveriş Merkezi’nde (Eski Afra) 20-21-22 Şubat tarihleri arasında  3 gün süreyle ahşap işletmeciliği, süsleme sanatı ve ahşap boyama işleri ile bunun yanında Isparta’nın gül ürünleri ve diğer ilçelerin yöresel ürünlerinin sergileneceği ve satışının yapılacağı “Isparta Günleri” başlıyor.

            Konu ile ilgili bilgi veren Yenişarbademli Kaymakamı İhsan Erdurucan, “Kadınlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu sergi için canla başla çalıştılar. Bu serginin en önemli özelliği, sergiden gelecek olan gelirin tekrar çalışan kadınlara geri ödenmesi olacak. Herkesin destek vermesini istiyoruz. Özellikle Yenişarbademli ve Ispartalı vatandaşlarımızın destek vermelerini istiyoruz. Destek veren herkese halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap