GÖLÜN ADI; EĞİRDİR..!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÖLÜN ADI; EĞİRDİR..!
Haberin Tarihi: 24.2.2015 10:27:00 - Okunma Sayısı:1450 defa okundu.

Eğirdir Kent İnisiyatifi (EKİ) tarafından Eğirdir Gölü'nün sorunlarının tartışılacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenleniyor.

GÖLÜN ADI; EĞİRDİR..!

 

- EĞİRDİR GÖLÜ’NDE KİRLİLİK… ? GÖL KİRLİ Mİ...? KİRLİLİK NE BOYUTTA?

- GÖLDEKİ ARSENİK, FOSFOR, AZOT vd. ORANLARI…!

- EĞİRDİR GÖLÜ’NÜN SUYU İÇİLEBİLİR SU ÖZELLİĞİNDE Mİ?

- GÖLDEKİ KİRLİLİĞİN SU ÜRÜNLERİNE ETKİSİ VAR MI?

 TEMİZ SUDA TEMİZ ÜRÜN …?

- BALIKLANDIRMANIN SONUÇLARI? BALIKLANDIRMALI MI?

- KANAL  PROJESİ…ARITMA SİSTEMLERİ…? PROJELER VE SONUÇLARI?

- EĞİRDİR GÖLÜ KORUMA YASALARI… ÖZEL HÜKÜM  SONUÇLARI ?

GÖLDEKİ BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK…!

- ÇÖZÜM NE?

- EĞİRDİR BELEDİYESİNİN KATKILARIYLA,  17 MAYIS 2015 PAZAR GÜNÜ SAAT 09.30  EĞİRDİR  BELEDİYESİ- ÇARŞI- DÜĞÜN SALONUNDAKİ  KAHVALTILI TOPLANTIYA,  GÖL İÇİN- GELEÇEK İÇİN SÖZÜ OLAN HERKES DAVETLİDİR . GELİN, GÖL VAKTİNDE,  TÜM BUNLARI KONUŞALIM…

            Katılacaklarını bildirenler; İstanbul’daki Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği, Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı (YEKSAV), ISVAK Ankara, Ispartalılar Gönül Birliği Derneği(17 Isparta köy- kasaba derneği ve 2 Isparta vakfından oluşan tüm derneklerin altında toplandığı üst dernek ), Ispartalı İşadamları Derneği (ISİAD), Ispartalılar Vakfı (ISVAK) ,  Senirkent Eğitim ve Dayanışma Derneği, Yalvaçlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Bşk ve Yönetimleri) katılımlarını bildiren ve  İl dışında yaşayan çok sayıdaki Ispartalı hemşehrilerimiz.

EĞİRDİR KENT İNİSİYATİFİ

 

TOPLANTIYA DAVET...

            Eğirdir Kent İnisiyatifi (EKİ) tarafından Eğirdir Gölü’nün sorunlarının tartışılacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenleniyor. Eğirdir Belediyesi’nin katkılarıyla, 17 Mayıs 2015 Pazar günü saat 09.30 Eğirdir Belediye toplantı salonunda (Vergi Dairesi üzeri) düzenlenecek kahvaltılı toplantıya tüm hemşehrilerimizin davetli olduğu bildirildi. 

            SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erol Kesici’nin bilimsel bir sunum yapacağı toplantıya; İstanbul’daki Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği, Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı (YEKSAV), ISVAK Ankara, Ispartalılar Gönül Birliği Derneği (17 Isparta köy- kasaba derneği ve 2 Isparta vakfından oluşan tüm derneklerin altında toplandığı üst dernek), Ispartalı İşadamları Derneği (ISİAD), Ispartalılar Vakfı (ISVAK) ,  Senirkent Eğitim ve Dayanışma Derneği, Yalvaçlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bşk ve Yönetimleri) yanısıra İl dışında yaşayan çok sayıdaki Ispartalı hemşehrilerimizin katılması bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap