"1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Heyecanı Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Heyecanı Başladı
Haberin Tarihi: 26.8.2020 17:25:32 - Okunma Sayısı:2270 defa okundu.

Turnuvaya 8 Takım 250 Sporcu Katılıyor

"1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Heyecanı Başladı

Turnuvaya 8 Takım 250 Sporcu Katılıyor

Isparta Valiliği ile Eğirdir Kaymakamlığı’nın desteğiyle, Eğirdir Belediyesinin organize ettiği “1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvası 26-28 Ağustos tarihleri arasında Eğirdir’de gerçekleşecek. Turnuva, 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü 8 takımın katılımı ile başladı.

“1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvasına; Antalyaspor, Ankaragücü, Denizlispor, Serik Belediyespor, Isparta Iyaşspor, Antalya 07 Spor Kulübü, Gelendost Belediyespor ve ev sahibi Eğirdir Belediyespor olmak üzere 8 takım mücadele edecek.

16-17 yaş grubu takımların hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendireceği turnuvada yeni yetenekler de ortaya çıkması bekleniyor. 

  1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası Turnuvasına; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, ABT Sportif Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gök, Eğirdir Emniyet Müdürü Ayhan Zarif, CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz yanı sıra Süper Lig takımlarının oyuncu izleme ekibi (Scout), Milli Takımlar Oyuncu İzleme ekibi, UEFA Pro, UEFA A statüsündeki hocalar, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Eğirdir ilçemiz önemli bir sportif aktiviteye bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Daha önceki yıllarda Yelken ve Triatlon gibi önemli etkinliklere de kapılarını açan Eğirdir, bu sınavı da başarıyla vermek istiyor.

“1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvası etkinliğinin açılışı bugün saat 15.00’de Eğirdir Stadyumunda gerçekleşti.

Turnuva devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve Türk Futboluna emek veren sporcular için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu.

-Protokol konuşmaları yapıldı

“1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvasında Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu birer konuşma yaptılar.

Daha sonra emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı.

İlk Maç Eğirdir Belediyespor ve Antalyaspor Arasında…

“1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvası karşılaşması ev sahibi Eğirdir Belediyespor ve Antalyaspor arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz birlikte yaptılar.

Bütün maçlar 30+30=60 dakika oynanacak.

Turnuvada Sağlık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen pandemi kuralları en üst seviyede uygulandığı görüldü.

Turnuvada 8 takım, yaklaşık 250 sporcunun katıldığı öğrenildi.

EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap