Başkan Gök: “Sporcularımıza Vizyon Belirleyip, Yeni Ufuklar Açmayı Planlıyoruz”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Gök: “Sporcularımıza Vizyon Belirleyip, Yeni Ufuklar Açmayı Planlıyoruz”
Haberin Tarihi: 27.8.2020 15:28:18 - Okunma Sayısı:965 defa okundu.

Başkan Gök: “Sporcularımıza Vizyon Belirleyip, Yeni Ufuklar Açmayı Planlıyoruz”

Başkan Gök: “Sporcularımıza Vizyon Belirleyip, Yeni Ufuklar Açmayı Planlıyoruz”

Eğirdir Kaymakamlığı'nın destekleri ile Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen“1. Eğirdir Futbol Zafer Kupası” Turnuvasında protokol konuşmaları yapıldı.

İlk olarak bir konuşma yapan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök şunları ifade etti:

“…Spor, hayatımızın bir parçası. Biz gençlerimizin eğitimlerini, sanat becerilerini, mesleki becerilerini alt yapı hazırlarken, bu konuda yatırımlar yaparken, onlara yeni bir vizyon belirleyip, yeni ufuklar açmayı planlıyoruz. Spor da hayatımızın bir parçası olması münasebetiyle sportif faaliyetlerinin de yerel idare olarak elimizden gelen desteği sağlamamız gerektiği düşüncesiyle böyle bir programı harekete geçirdik. Hem gençlerimiz hem de büyüklerimiz  yaklaşık 5 aydır devletimizin direktifleri doğrultusunda ciddi fedakarlık yaptılar. Ama yine de bu pandemi sürecinde gerekli tedbirleri alarak hem gençlerimizin bir nefes almalarını, hem de becerilerini sergileme anlamında yapmış olduğumuz bu projeye hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Başkan Gök, sözlerinin sonunda turnuvanın düzenlenme sürecinde emeği geçen; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’na,  Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’e  ve spor camiamızın bütün yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

-Haber: EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap