GÖL-DER Genel Kurulu Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÖL-DER Genel Kurulu Yapıldı
Haberin Tarihi: 17.7.2013 10:05:00 - Okunma Sayısı:1677 defa okundu.

Eğirdir Gölü Çevresini ve Doğasını Koruma Kurtarma Kültürünü Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa tekrar Hüseyin KARTAL seçildi.

GÖL-DER Genel Kurulu Yapıldı

 

Başkan Hüseyin KARTAL Güven Tazeledi

 

            Eğirdir Gölü Çevresini ve  Doğasını Koruma Kurtarma Kültürünü Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa tekrar Hüseyin KARTAL seçildi.

            Dernek binasında gerçekleşen Olağan genel kurul toplatısı sonrası Hüseyin KARTAL yeniden başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu üyeliklerinde ise değişiklikler oldu.

            Derneğin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Alim NALÇA, Mahmut DÜRÜS, Osman ÇİNAR, Nadir TIĞ.

            Genel Kurul sonrası görüşlerini aldığımız Dernek Başkanı KARTAL; ‘‘Önümüzdeki dönemde tüm üyelerimiz ve tüm Eğirdir halkımızdan derneğimizin daha aktif çalışabilmesi için maddi ve manevi destek bekliyoruz.

            Dernek olarak Gölümüzün ve çevresinin temizliğine önem veriyoruz. Bu çerçevede halkımızdan çevre kirliliği ile ilgili bilgileri gerek resimle, gerek diğer belgelerle bize ulaştırmalarını bekliyoruz. Bizler de bu belgeleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ilgili makamlara bildireceğiz. Bu konuda halkımızın bizlere yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Dernek faaliyetlerine destek veren tüm yönetim ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap