EĞİRDİR ELMA, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'U GEÇEMEDİ: SKOR 3-2

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMA, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'U GEÇEMEDİ: SKOR 3-2
Haberin Tarihi: 3.3.2015 15:48:00 - Okunma Sayısı:1554 defa okundu.

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Eğirdir Elmaspor voleybol takımı 1 Mart 2015 Pazar günü ligin en güçlü takımlarından Konya Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı.

EĞİRDİR ELMA, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR’U GEÇEMEDİ:

SKOR 3-2

 

            3. Lig 1. Grupta mücadele eden Eğirdir Elmaspor voleybol takımı 1 Mart 2015 Pazar günü ligin en güçlü takımlarından Konya Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Konya Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 14.00’de final maçı gibi geçen maçta, Eğirdir Elmaspor son seti 15-13 vererek, 3-2 mağlup oldu. Eğirdir’de oynanan 1. Devre maçında Konya’yı 3-2 yenen takımımız rövanşı kaybetti.

            Seyircimizin desteğiyle maça iyi başlayan takımımız 1. Sette önde giderken, birden bire toplama seyirciyle tribünleri dolduran Konya seyircisinin sebep olduğu bir elektriklenme nedeniyle maç bir ara durduruldu. Tekrar başlanan 1. Seti Eğirdir Elmaspor 25-19 önde bitirdi.

            2. Seti Konya Büyükşehir Belediye Spor 25-21 alarak durumu 1-1 yaptı. 3. Seti de 25-14 alan Konyaspor, setleri 2-1’e getirdi. 4. Sete direnerek başlayan Eğirdir Elmaspor oynadığı güzel oyunla durumu 2-2 yaptı. Yine çok büyük ve tribün gürültüsü ile geçen (tie-Break) uzatma setini de 15-13 kaybeden takımımız sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

            Maç sonrası kendisiyle görüştüğümüz Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı Antrenörü Ahmet Özkoç “Tribünlerin coşkusu baştan sona çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmada adeta liderlik yarışı final maçı görünümü verdi. Karşılaşma sanki yarı finaldeki maçın provası gibiydi. İki takım da yarı finali geçen haftaki maçlarında garanti etmişti. Şu anda maç fazlasıyla lider durumdayız.

            8 Mart 2015 Pazar günü Manisa Kula Belediyespor - Konya Büyükşehir Belediyespor, Eğirdir Elmaspor - Denizli Acıpayam Halk Eğitimspor maçları yapılacak. Bu maçlar yarı finale kimin 1’nci çıkacağını belirleyecek. Konya Büyükşehir Belediyespor Manisa Kula Belediyespor’a mağlup olursa Eğirdir 1’nci olarak çıkacak. Aksi durumlarda Eğirdir Elmaspor yarı finallere 2’nci olarak çıkacak.

            Yarı final maçlarında takımımızı desteklemek için tüm sporsever halkımızı maçlara davet ediyoruz.” dedi.

            Yarı final maçları 22-23-24 Mart 2015 tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği bir ilde oynanacak.

            Eğirdir’i iyi bir şekilde temsil eden, ismini her zaman Voleybol Camiasında canlı tutan Eğirdir Elmapor takım oyuncularını, yönetim ve teknik kadrosunu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap