İNSAN GİBİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İNSAN GİBİ
Haberin Tarihi: 20.10.2020 14:57:12 - Okunma Sayısı:2112 defa okundu.

Adnan ÇAVDAR Yazdı

İNSAN GİBİ

Adnan ÇAVDAR Yazdı

 

Başardık sonunda. El birliği ile güzel dünyamızı çığırından çıkardık.

Önce tohumu bozduk. Aman ne olacak yiyelim gitsin dedik. Toprağı bozduk. Amannn ne olacak ekelim gitsin dedik. Sözüm ona temizlik ürünleri ile hijyen görünüp orda burda övündük. Bütün zehirleri toprağa ve suya yolladık. Amannn bişeycik olmaz dedik. Sonra Ellerimizle kirlettiğimiz suyu içemez olduk. Bu seferde ambalajlı sulara yöneldik. Dünyayı pet şişe bataklığına dönüştürdük. Okyanuslar nefes alamaz oldu. Hayvanlar döngülerinden kopar oldu. Sistem çöktü.

Dünya can çekişiyor. Bütün bu olanlardan hepimiz sorumluyuz. Bu yaşadıklarımız hepimiz için büyük bir uyarıdır. Bırakalım anlık çözümleri. Kolonya vs... Doğayı koru Yediğine içtiğini dikkat et. Kirletme Her canlıya sahip çık. Az tüket Çok üret Şükret Paylaş Sorgusuzca yardım et.

Biz bu dünyaya öylesine gelmedik. Vazifelerimiz büyük. Gördüğümüz duyduğumuz her şeyden mesulüz. Zamanında yapmadıklarımızdan dolayı düşünme odalarına gönderiliyoruz şimdi. Kabuğumuza çekilip iyice sorgulayalım kendimizi? Biz bu dünyaya neden geldik? Görevimiz ne? Peki bundan sonra nasıl yaşamalıyız? İnsansı gibi mi yoksa İNSAN gibi mi?

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap