Şampiyonlardan Mülki Amirlere Ziyaret...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şampiyonlardan Mülki Amirlere Ziyaret...
Haberin Tarihi: 4.3.2015 09:35:00 - Okunma Sayısı:1471 defa okundu.

Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014 - 2015 Okul Sporları takviminde yer alan "Okullar Arası Futsal Grup Müsabakalarında İlçemizin adını gururla duyuran Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu Türkiye Şampiyonası grup elemeleri maçları öncesi Kaymakam Yalçın Yılmaz'ı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş'i ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamlarında ziyaret ettiler.

Şampiyonlardan Mülki Amirlere Ziyaret…

 

            Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014 - 2015 Okul Sporları takviminde yer alan "Okullar Arası Futsal Grup Müsabakalarında İlçemizin adını gururla duyuran Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu Türkiye Şampiyonası grup elemeleri maçları öncesi Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş’i ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

            Futsal Yıldızlar Kategorisinde 2’nci, küçük erkekler kategorisinde 3’ncü olan Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu futbol takımı sporcuları, Okul Müdürü Ali Rıza Akbay, Müdür Yardımcısı Osman İnce, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Özongun ve Kenan Kurhan’ın nezaretinde Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı, Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş’i ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

            5 - 7 Mart 2015 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup elemeleri maçlar öncesi, sporcuların motivasyonunu arttırmak için ziyaretlere başladıklarını dile getiren Okul Müdürü Ali Rıza Akbay Kaymakam Yalçın Yılmaz’a futbol takımı ve okullarının başarıları hakkında şu bilgileri verdi: “takımımız 3-4 yıldır ilçemizin adını çok güzel bir şekilde duyuruyor. Gençlerimiz futbolda bir marka haline geldi. Futbolda söz sahibiyiz. 2 tane profesyonel Beden Eğitimi öğretmenimiz var. İmkanlarımız çok kısıtlı. Kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz. Biz futbolun yanı sıra eğitimde de çok başarılı bir okuluz. Müfettişler tarafından denetlenen okullar arasında, okulumuz Isparta’da ilk 5’in içerisinde. Çok başarılı çocuklarımız var ama hepsi de Isparta’da okuyor.. Örneğin bir öğrenci bizim okulumuzda ilkokulu, ortaokulu okuyor,  liseyi ise Isparta’da okuyor. Isparta’da da başarılı ama bu sefer Isparta’nın adını duyuruyor. Bu imkanlar Eğirdir’de olsa eğitim çıtamız daha yüksek olur. Hem de Eğirdir’imizin adını daha iyi şekilde duyururuz” dedi.

            Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Özongun ise takım hakkında bilgiler vererek: “Okulumuz Futsal Yıldızlar Kategorisinde 2’nci, küçük erkekler kategorisinde 3’ncü oldu. 5-6-7 Mart 2015 tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası Grup Eleme maçlarını yapacaklar. Bu işlerde gönüllülük esastır. İnşallah çalışmalarımız fedakarca devam edecek. Öğrencilerimizin ailelerine çok teşekkür ediyorum. Sınav dönemlerinde bile çocuklarını gönderiyorlar. Bizler bir üçgenin sac ayağıyız. Birisi gelir, diğeri gelmezse yapamayız. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’de sağolsun spora çok destek çıkıyor. Gidip geldiğimiz maçlar için otobüs tahsis ediyor. Ama maçlara daha çok katılım olmasını bekliyoruz. Çünkü seyircinin desteği kötü giden bir maçı birden bire çevirebiliyor. Zaten çocuklarımız Eğirdir belediyesinin Kırmızı Yengeçler grubunun alt yapısında da çalışıyorlar. Yine HEM’nin açmış olduğu, Eğirdir Belediyesinin otobüs, saha, top, forma.. gibi ürünlerinin katkılarıyla Yaz Spor kursuna da gidiyorlar. Alt yapımızı iyi şekilde sağlamlaştırdık” dedi.

Kaymakam Yılmaz’dan  Başarılı Futbolculara  Cep Harçlığı…

            Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu’nun Futsal Yıldızlar ve küçük erkekler futbol takımının başarılarından oldukça memnun kaldığını dile getiren Kaymakam Yalçın Yılmaz: “Gençlerimizin bu başarısı bizleri gerçekten çok memnun etti. Sürdürülebilir olmak, yenilikçi olmak gayet güzel bir şey. Sizleri tek tek tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. 5-6 ve 7 Mart’ta maçlarınız varmış. Size şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah güzel başarılar elde edersiniz. Siz başarılı olun ki biz de bu başarıyı ödüllendirelim” diyerek, sporculara cep harçlığı verilebileceğini ifade etti.

 
Milli Eğitim Müdürü Keş,  “Başarılarınız Daim Olsun…”

            Şampiyon sporcular daha sonra Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş’i makamlarında ziyaret ettiler. Sporcuları tek tek kucaklayarak öpen Ömer Keş, başarınız bizleri çok mutlu etti. Hepinizi gönülden kutluyorum. Başarınız daim olsun” dedi.

            Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu futsal takımı sporcuları Kaptan Çağrı, Yusuf, Berkay, Raşit, Ahmet, Samet, Furkan, Doğan, Ataberk, Fatih ve Yasin kadrosundan,

            Yıldızlar ise: Halil, Ahmet, Güven, Kağan, Ali Mert, İbrahim, Şevket, Onur, Barış, Yunus, Ömer, Emre, Gökhan, İrfan, Burak ve Enes kadrosundan oluşuyor.

            Geleceğimizin sporcularını tebrik eder, 5-7 Mart 2015 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap