Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu
Haberin Tarihi: 21.11.2020 10:40:53 - Okunma Sayısı:7679 defa okundu.

ETUDOSD Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Ali Oto, Davraz Kayak Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu

Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç’ı ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kayak Öğretmenleri Eğitim programının değerlendirildiği ziyarette geçen yıl başlatılan eğitim programının devamına karar verildi.

Tümgeneral Emre Tayanç’ı ziyaretlerinin ardından Eğirdir Turizmini Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Ali Oto, Davraz Kayak Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu yıl Alp Disiplin Yarışlarından bir etabın Davraz Kayak Merkezinde yapılacağının müjdesini veren Ali Oto, Federasyon teknik kurulunda bu dönemden itibaren artık herhangi bir kulüple bağlantısı olmayan sporculuktan gelen antrenörlere görev vermekle Milli Takım kamplarında ve uluslararası yarışmalarda kayırmacılığı ortadan kaldırarak hak eden sporculara kamplara ve Milli Takıma girebilmelerini sağladıklarını ifade etti.

Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, ETUDOSD Kulübü yönetim kurulu üyelerinin düşüncelerini alıp değerlendirmelerde bulundu.

- Haber Merkezi

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap