Koyun Hırsızları Yakalandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Koyun Hırsızları Yakalandı
Haberin Tarihi: 14.12.2020 13:18:13 - Okunma Sayısı:1911 defa okundu.

Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakıldı

Koyun Hırsızları Yakalandı

Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakıldı

Isparta Merkez İlçe Çobanisa Köyünde meydana gelen koyun hırsızlığında M.B. ve Ö.U. isimli şahıslar önce göz altına alındı, daha sonra Adli Kontrol Şartı ile Serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada: "Isparta İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Çobanisa köyünde 10 Aralık 2020 tarihinde M.U. isimli şahsa ait 53 adet koyun ahırından çalınmıştır.

Jandarma'nın Dedektifleri olan Suç Arama Timi (JASAT), istihbarat timi ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri ile birlikte koordineli olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 11 Aralık 2020 tarihinde (23) adet koyun kulak küpeleri sökülmüş vaziyette arazide başıboş olarak bulunmuştur. 12 Aralık 2020 tarihinde yapılan arazi arama ve tarama faaliyetleri sonucunda (27) adet koyun, kulak küpeleri sökülmüş vaziyette Küçükhacılar Köyü Ovacık mevkiinde bulunarak hayvan sahibine teslim edildi.

Olayın şüphelisi olarak tespit edilen M.B. ve Ö.U. isimli şahıslar sevk edildikleri adli merciler tarafından "Adli Kontrol Şartı ile Serbest" bırakıldı" denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap