Hemşehrimiz Yüksek Mimar Ali Sinan’a Ödül!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hemşehrimiz Yüksek Mimar Ali Sinan’a Ödül!
Haberin Tarihi: 29.12.2020 14:58:01 - Okunma Sayısı:11264 defa okundu.

ASMA A.Ş. kurucu ortağı Hemşehrimiz Ali SİNAN ve ekibinin Bursa Atatürk Spor Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması için sunmuş olduğu öneri projesi ödüle layık görüldü.

HEMŞEHRİMİZ YÜKSEK MİMAR ALİ SİNAN’A ÖDÜL!

Mimari proje yarışmaları meslek pratiğinin ana kulvarlarından biri olan, katıldığı ulusal ve uluslar arası pek çok yarışmada ödüller kazanan, ASMA A.Ş. kurucu ortağı Hemşehrimiz Ali SİNAN ve ekibinin Bursa Atatürk Spor Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması için sunmuş olduğu öneri projesi ödüle layık görüldü.

Bursa Atatürk Spor Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması kapsamında, yarışmacılardan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun tasarımında Millet Bahçesi ve Reşat Oyal Kültürparkı ile oluşturulan açık alan kurgusunun yarışma parselinde kesintiye uğratılmadan ele alınması ve açık-yarı açık-kapalı alan dengesinin sağlandığı, rekreatif alanlarla beraber düşünülmüş bir mimari proje kurgu beklenirken, söz konusu alanda TBF standartlarına uygun basketbol sahası, kısa kulvar yüzme havuzu, yardımcı fonksiyonları ve kapalı otopark tasarlanması amaçlanmaktaydı.

Yarışmaya teslim edilen 114 proje içerisinden ödül grubunda yer almak üzere toplam 13 proje seçildi.  İlk 13 proje içerisinde jüri takdiri ile satınalma ödülüne layık görülen Hemşehrimiz Y. Mimar Ali Sinan ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap