Belediye Emlak-Gelir Servisi Çalışmaya Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Emlak-Gelir Servisi Çalışmaya Başladı
Haberin Tarihi: 13.1.2021 15:27:01 - Okunma Sayısı:1087 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök "Belediye birimlerimizde hizmette bir aksaklık yok" dedi.

BELEDİYE EMLAK-GELİR SERVİSİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Eğirdir Belediyesi Emlak ve Gelir Servisinde görev yapan 2 personelin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından servisin kapatıldığı haberimiz üzerine bir açıklama yapan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök "Belediye birimlerimizde hizmette bir aksaklık yok" dedi.

Eğirdir Belediyesi Emlak ve Gelir Servisinde görev yapan iki personelin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından servis, bir süre kapatılırken, dezenfektan çalışmaları ve başka belediye personellerinin görevlendirilmesiyle Emlak ve Gelir Servisi hizmetine yeniden başladı.

Başkan Veli Gök, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Tüm dünyada ve ülke genelinde Koronavirüs (Covid-19)’la mücadele konusunda maske-mesafe ve temizlik açısından ilçe halkımız ve Belediye Personelimiz gerekli hassasiyeti göstermektedir. Zaman zamanda belediye personeli arkadaşlarımızın da testleri pozitif çıkanlar olmuştur. Allah’a şükür bugüne kadar tespit edilen arkadaşlarımız iyileşerek sağlıklı bir şekilde görevleri başına dönmüştür. Belediyemizin kamu hizmetinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden tüm birimleri ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu anlamda tüm halkımızın ve personelimizin göstermiş olduğu hassasiyet ve fedakarlıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz."

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap