TBMM Başkanvekili S. Sadi Bilgiç Eğirdir'de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TBMM Başkanvekili S. Sadi Bilgiç Eğirdir'de
Haberin Tarihi: 14.1.2021 14:17:17 - Okunma Sayısı:1332 defa okundu.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün Eğirdir'e geldi.

TBMM BAŞKANVEKİLİ S. SADİ BİLGİÇ EĞİRDİR'DE

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün Eğirdir'e geldi. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e Eğirdir ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, İSUBÜ Öğretim görevlisi Şarkikarağaç MYO Müdürü Gazeteci Şakir Aksöz ve beraberindeki heyet eşlik etti.

 63 Milyon TL'ye mal olan, son teknolojik ve donanımlı olarak poliklinik hizmet veren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulunan Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç "Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 100 yatak kapasitesine sahip.

21.500 m2 kapalı alanlı 24 poliklinik odası , 10 adet diyaliz ünitesi, 8 adet yoğun bakım kapasiteli, 20 adet fizik tedavi ünitesi, 5 adet diş üniti, modern laboratuvar görüntüleme ve acil ünitesi olan hastane İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 istasyonu ile birlikte 63 milyon TL mal oldu. Başta Eğirdir’imiz olmak üzere çevre ilçelere köy ve kasabalarımıza, Isparta'mıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

-Haber Merkezi            

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap