“ELMA KÜLTÜRÜ” EĞİTİMİ SONA ERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“ELMA KÜLTÜRÜ” EĞİTİMİ SONA ERDİ
Haberin Tarihi: 12.2.2021 14:39:48 - Okunma Sayısı:3437 defa okundu.

Eğitimlere yaklaşık 35.000 kişi katılım sağladı.

“ELMA KÜLTÜRÜ” EĞİTİMİ SONA ERDİ

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) ve Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliği ile 04 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında yürütülen ve elma yetiştiriciliği hakkında 15 farklı konunun ele alındığı “Elma Kültürü” eğitimi yoğun bir katılım ile başarıyla sona erdi.

Eğitimin başladığı günden bu yana online eğitimlerle yaklaşık 35.000 kişiye ulaşıldığını bildiren Eğirdir MAREM Müdürü Dr. Şerif Özongun, Eğitimlerin halen youtube üzerinden online olarak izlenmeye devam ettiğini söyledi.

MAREM Müdürü Dr. Şerif Özongun, “Eğitim konularının ve konu uzmanlarının belirlenmesi, duyuruların yapılması, afişlerin hazırlanması, online eğitim altyapısının oluşturulması ve eğitimlerin izleyicilere aktarılmasında yoğun mesai ve emek harcayan MAREM ve Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çalışanlarına, eğitimlere önemli katkılar sağlayan değerli araştırmacılarımız ve hocalarımıza ve eğitimlerimizi sonuna kadar büyük bir sabır ve dikkatle dinleyen çok değerli katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap