EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 13.3.2015 16:23:00 - Okunma Sayısı:2116 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün son konukları Crystal Otelleri yöneticileri oldular.

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün son konukları Crystal Otelleri yöneticileri oldular.

13 Mart 2015 Cuma günü düzenlenen kariyer gününde, Yönetim Kurulu Danışmanı Adil GÜRKAN, Crystal Palace Luxury Resort & Spa Genel Müdürü Lemi KÜÇÜK, Crystal Flora Beach Resort Genel Müdürü Kaan VAROL, Crystal Sunset Luxury Resort&Spa Mutfak Şefi Hamdi YILMAZ, Crystal Sunset Luxury Resort & Spa-F &B Müdürü Ahmet DERİN, Flora Beach Resort Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Varol KÜRŞATOĞLU’nun katıldılar ve  Crystal grup hakkındaki bilgileri aktardılar.

Yönetim Kurulu Danışmanı Adil GÜRKAN yaptığı konuşmada, gruba ait 16 beş yıldızlı tesis sayısına ulaştıklarını günlük yatak kapasitelerinin 25.000 yatak ve çalışan sayısının ise 7.500 çalışan olduğuna vurgu yaptı.

Crystal otelleri, Amara Otelleri ve Nirvana markaları ile hizmet verdiklerine değinen Gürkan, tesislerde çalışmayı düşünen öğrenci ve mezun arkadaşlarımızın memnuniyeti konusunda her türlü önlemi aldıklarını evlerinde buldukları her türlü konforu lojman şartlarında iklimlendirmeden yatak kalitesine, yemek imkânlarından sosyal imkanlara kadar sundukların ifade etti.

Öğrencilerin sorularına cevap vererek bilgilendiren otel yöneticileri, birebir iş görüşmelri yaparak iş başvuru formların teslim aldılar.

Kariyer gününün sonunda Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat ÇUHADAR ve Müdür yardımcısı Çetin MEYDAN tarafından Crystal Otelleri yöneticilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap