EĞİRDİR BELEDİYESİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 18.7.2013 09:57:00 - Okunma Sayısı:2052 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi hizmetlerinin halka daha hızlı ve faydalı bir şekilde ulaşmasını sağlamak ve araç parkını güçlendirmek maksadıyla 2013 model JCB kazıcı, yükleyici iş makinesi aldı.

EĞİRDİR BELEDİYESİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

 

            Eğirdir Belediyesi hizmetlerinin halka daha hızlı ve faydalı bir şekilde ulaşmasını sağlamak ve araç parkını güçlendirmek maksadıyla 2013 model JCB kazıcı, yükleyici  iş makinesi aldı. İş makineleri ve araç parkına önümüzdeki günlerde yenilerinin de ekleneceği belirtildi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Gayemiz saygıdeğer Eğirdir Halkına en iyi hizmeti vermektir. Aldığımız yeni iş makinesi olan JCB, İnşallah Eğirdir’imizde en güzel hizmetler için kullanılır. Eğirdir Belediyesi hizmet talebini karşılamak ve taleplere hızlı cevap verebilmek için, kazıcı ve yükleyici iş makinesi aldık. Böylece Belediyenin makine ve araç parkını güçlendirdik. Halkımız destekliyor, Belediyemiz güçlenmeye devam ediyor. Saygıdeğer halkımız için ne yapsak azdır, Eğirdir’de yaşayanlar hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır. Aldığımız araç saygıdeğer halkımız için hizmet yapacaktır, yeni aldığımız iş makinesi hayırlı uğurlu olsun” dedi.

            JCB kazıyıcı, yükleyici iş makinesinin yanı sıra, başka araçların da alındığı ve önümüzdeki günlerde Eğirdir Belediyesi’ne teslim edileceği açıklandı. Belediyeye kazandırılan JCB iş makinesinin, Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile alındığı açıklandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap