Milletvekili Bilgiç'ten Şarkikaraağaç ve Eğirdir için DOĞALGAZ açıklaması

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Bilgiç'ten Şarkikaraağaç ve Eğirdir için DOĞALGAZ açıklaması
Haberin Tarihi: 24.2.2021 20:12:55 - Okunma Sayısı:2526 defa okundu.

 Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'de sonra, doğalgaz ile ilgili bir açıklama da TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten geldi.

Milletvekili Bilgiç'ten Şarkikaraağaç ve Eğirdir'e DOĞALGAZ müjdesi

 TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten Doğalgaz ile ilgili yeni yatırım müjdeleri.

 Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'de sonra, doğalgaz ile ilgili bir açıklama da TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten geldi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Isparta'nın büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç ve Eğirdir'e doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmaların 2022 yılı başında başlayacağını açıkladı.

TBMM Başkan Vekili Bilgiç, yönetmelikte yapılan değişiklikle doğalgaz yatırımı için 20 bin şartının kaldırıldığını, BOTAŞ ve Torosgaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda 2022 yılında Şarkikaraağaç ve Eğirdir'e doğalgaz çalışmalarının başlayacağını belirterek: "Bu yıl içinde gerekli planlamalar yapılacak. 2022 yılı başında da çalışmalar başlayacak. Her iki ilçemize de hayırlı olsun" dedi.

Isparta - Burdur Doğalgaz Dağıtım işini gerçekleştiren Torosgaz firması yetkilileri ise 2022 için Şarkikaraağaç ve Eğirdir için doğalgaz çalışmalarının başlayacağını belirttiler.

Torosgaz yetkilileri gerekli planlama çalışmalarının da başladığını açıkladılar.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    1.3.2021 00:43:03
    İnşaallah bu sefer becerirler.Halkın da bu konuda ısrarcı olması garakir.
Yorum Yap