ÇGD Ödülü İki Ağaç İçin Programına

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÇGD Ödülü İki Ağaç İçin Programına
Haberin Tarihi: 17.3.2015 08:59:00 - Okunma Sayısı:3419 defa okundu.

Gazeteciler Yusuf Yavuz ve Pelin Gel Ağan'ın birlikte hazırlayıp sundukları, görüntü yönetmenliğini ise gazeteci Polat Yılmaz'ın üstlendiği Antalya VTV Televizyonunda yayınlanan "İki Ağaç İçin" programı, ÇGD tarafından "Yerel Tv" dalında yılın belgesel programı ödülüne layık görüldü.

ÇGD Ödülü İki Ağaç İçin Programına

 

            Çağdaş Gazeteciler Derneği ÇGD’nin geleneksel yılın başarılı gazetecileri ödülleri Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerine verildi.                         

            Gazeteciler Yusuf Yavuz ve Pelin Gel Ağan’ın birlikte hazırlayıp sundukları, görüntü yönetmenliğini ise gazeteci Polat Yılmaz’ın üstlendiği Antalya VTV Televizyonunda yayınlanan ‘İki Ağaç İçin’ programı, ÇGD tarafından ‘Yerel Tv’ dalında yılın belgesel programı ödülüne layık görüldü. Gazeteciler Yusuf Yavuz ve Pelin Gel Ağan’ın ödüllerini, “Çevre sorunlarına, talana karşı mücadelede yerel basının varlığı çok önemli. Halkın kendi yaşam alanlarına dair kararlara katılımı için de. Ülkemizde hala onurdan, hak ve hukuktan yana gazetecilerin olduğunu görmek bize büyük umut verdi. Değerli gazeteciler Yusuf Yavuz'u ve Pelin Gel Ağan'ı yaptıkları belgesel programlarından dolayı kutluyorum. İyi ki varlar!” diyen Baran Bozoğlu verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap