İlçe Tarım Müdürlüğü'ne Yeni Araç Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe Tarım Müdürlüğü'ne Yeni Araç Geldi
Haberin Tarihi: 4.4.2015 09:22:00 - Okunma Sayısı:1898 defa okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğüne 1 adet 0 km. Fiat Dublo Marka araç gönderildi.

İlçe Tarım Müdürlüğü’ne Yeni Araç Geldi

 

-  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden  Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğüne 1 adet 0 km.  Fiat Dublo Marka araç gönderildi.

 

            Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerinin hizmetlerinde kullanılmak üzere Genel Bütçeden kiralanmış olan, 12 adet Fiat Dublo Marka Binek ve 1 adet (8+1) minibüs hizmete sunuldu.

            Tarım İl Müdürlüğünce kiralanan hizmet araçları ilimizde tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren tüm çiftçilerimize ve gıda kontrol hizmetlerinde daha etkin ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlayacak. Böylece personellerin tüm ilçe, kasaba ve köylere güvenli ve yerinde hizmet etmesi için araç filosunu daha da genişletmiş oldu.

            Eğirdir’e 1 Adet Fiat Dublo

            Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Eğirdir ilçe Tarım Müdürlüğüne 1 adet sıfır (0) km.  Fiat Dublo Marka araç gönderildi.

            Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Uğur Turgut “Tarım teşkilatları olarak bizler arazi hizmeti veriyoruz. Bu nedenle yerinde ve daha kaliteli hizmet vermek için bu araçlara ihtiyacımız vardı. Tarım İl Müdürümüz Yener Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap