Yeni Yazı Dizisi "Anılarda Isparta" Yakında Gazeteniz Akın'da...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yeni Yazı Dizisi "Anılarda Isparta" Yakında Gazeteniz Akın'da...
Haberin Tarihi: 7.4.2021 15:13:36 - Okunma Sayısı:3678 defa okundu.

Emekli öğretmen İlhan Şimşek, yakından tanıma fırsatı bulduğu Isparta’yı kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bir yazı dizisi hazırladı.

YENİ YAZI DİZİSİ "ANILARDA ISPARTA" YAKINDA GAZETENİZ AKIN'DA...

Uzun yıllar Isparta’da edebiyat öğretmenliği yapan 1948 doğumlu emekli öğretmen İlhan Şimşek, yakından tanıma fırsatı bulduğu Isparta’yı kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bir yazı dizisi hazırladı.

Bitmeyen zenginliklerle dolu Isparta’yla ilgili edindiği bilgileri, anekdotları ve yaşadıklarını, 2019-2020 yıllarında TRT Antalya Radyosu’nda canlı olarak dinleyicilerine Isparta’dan bir demet olarak sunan Araştırmacı Yazar İlhan Şimşek, bu sunumları yazı dizisi halinde okuyucularımızla paylaşacak.

Derlemelerden oluşan “Eğirdir Şiirleri”; Eğirdir’e hizmeti dokunanları ve Eğirdir’e eser bırakanları inceleyen “Eğirdir Çınarları- İz Bırakanlar” ve “Atatürk Özdeyişleri” gibi kitapları yanında yerel gazetelerde birçok makaleleri de bulunan araştırmacı yazar İlhan Şimşek, emeklilik hayatını Eğirdir’de geçirmektedir.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap