EĞİRDİR’DE KADES TOPLANTISI YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE KADES TOPLANTISI YAPILDI
Haberin Tarihi: 9.4.2021 17:03:29 - Okunma Sayısı:1374 defa okundu.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

EĞİRDİR’DE KADES TOPLANTISI YAPILDI

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda saat 10:00’da Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan toplantı İlçemizde de Kaymakamımız Sayın Adem Çelik başkanlığında Eğirdir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Adem Çelik’in başkanlığında yapılan toplantıya, Eğirdir Belediye Başkan V. M. Erhan Savran, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Ebru Sevgili, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Zarif, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Türkmen, Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç, Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Jale Gözübenli ve ilgili personeller katıldı.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü tarafından sunum yapılan toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele alanında çalışan tüm kurumların çalışmaları değerlendirilerek mevcut duruma ilişkin analizler yapıldı. Ayrıca Kadın Destek Uygulamasının (KADES) yaygınlaştırılması ve etkin kullanılması amacıyla medya araçlarının (reklam panoları, sosyal medya, vs.) daha sık kullanılması ve kadına yönelik şiddet ile mücadele ve farkındalık oluşturabilmek için eğitim platformlarının oluşturulması gibi konular ele alındı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap