Polis Teşkilatının 170'nci Kuruluş Yıldönümü Eğirdir'de Kutlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Polis Teşkilatının 170'nci Kuruluş Yıldönümü Eğirdir'de Kutlandı
Haberin Tarihi: 10.4.2015 12:31:00 - Okunma Sayısı:1737 defa okundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları çerçevesinde Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu ve personeli bugün saat 9.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sundular

Polis Teşkilatının 170’nci Kuruluş Yıldönümü Eğirdir’de Kutlandı

 

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı Eğirdir’de de düzenlenen törenle kutlandı. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları çerçevesinde Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu ve personeli bugün saat 9.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Daha sonra devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden polis şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından istiklal marşımız söylenildi.

Çelenk sunma töreninin ardından Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, tebrikleri makamında kabul etti.  Başta Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Erhan Aslan olmak üzere çok sayıda hemşehrimiz Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’nu makamında ziyaret ederek günlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap