Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Seçim Heyecanı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Seçim Heyecanı...
Haberin Tarihi: 17.4.2015 10:38:00 - Okunma Sayısı:1751 defa okundu.

İl Genel Meclisi Encümen Üyeliklerine; Mehmet Sert ve Mustafa Baş, Köy Muhtarı Encümen Üyeliklerine; Ali Uysal ve Hüseyin İnce Seçildiler...

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde Seçim Heyecanı...

 

İl Genel Meclisi Encümen Üyeliklerine; Mehmet Sert ve Mustafa Baş,

Köy Muhtarı Encümen Üyeliklerine; Ali Uysal ve Hüseyin İnce Seçildiler…

            Eğirdir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Birlik Encümen Üyelerinin  seçimi 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10:00’da Eğirdir Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

            Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Yalçın Yılmaz, yeni seçilecek adaylara başarılar dileyerek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledikten sonra başka bir programı olduğu için toplantıdan erken ayrıldı.

            Daha sonra divan katipliklerinin seçimi yapıldı. Divan katipliğine Kırıntı Köyü Muhtarı İbrahim Ünal ve Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir getirildi.

            Köy Muhtarı Encümen Üyeliklerine; Sipahiler Köyü Muhtarı Ali Uysal, Akdoğan Köyü Muhtarı Talip Yıldırım, Balkırı Köyü Muhtarı Hüseyin İnce ve Bademli Köyü Muhtarı Süleyman Sarpdağ talip oldular.

            Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin İl Genel Meclisi Encümen Üyelik ve Köy Muhtarı Encümen Üyelik seçim toplantısının gündeminin 3’ncü maddesi olan 2015 yılında görev yapacak olan Birlik İl Genel Meclisi encümen adayı ve köy muhtarı encümen adayı seçimlerine geçildi.

 

            27 köy muhtarı, İl Genel Meclisi Encümen ve Muhtar Encümen  adaylarını belirledi.

            Yapılan oylama sonucunda; Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sert (21 oy) ile Mustafa Baş (21 oy) İl genel meclisi encümen üyeliklerine; Sipahiler Köyü Muhtarı Ali Uysal (14 oy) ile Hüseyin İnce (17oy)’de Köy Muhtarı encümen üyeliklerine seçildiler.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap