7 HAZİRANA DOĞRU ISPARTA!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,7 HAZİRANA DOĞRU ISPARTA!!!
Haberin Tarihi: 20.4.2015 09:26:00 - Okunma Sayısı:1246 defa okundu.

TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerimizin milletvekili aday listelerine baktığımızda; ortak ve de benzer yaklaşımların sergilendiğini görmekteyiz..."

7 HAZİRANA DOĞRU ISPARTA!!!

 

            TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerimizin milletvekili aday listelerine baktığımızda; ortak ve de benzer yaklaşımların sergilendiğini görmekteyiz..."DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM"ün, ülke genelinde aday listelerine yansıması böyle... Ülke genelinde böyle ama, Isparta özelinde nasıl acaba?!!! Niçin İktidar Partimiz, mevcut parlamenterlerini listenin birinci ve ikinci sırasına yerleştirdi dersiniz?...

            Bakın, bu sorumuzun yanıtını, AK PARTİ'nin mevcut Isparta Milletvekillerinden sayın ÖZEL nasıl veriyordu: "...Partinin geçmişten geleceğe taşınması gereken bir hafızası vardır. Bu hafızanın muhafaza edilerek yeni jenerasyona aktarılması gerekir... Değişim/dönüşümse; biz de “Yeni Türkiye” söylemi ile uyumlu, yeni anayasa konseptine ayak uydurabilecek değişimi gösterme gayretindeyiz... Diğer yandan da, dönüşümün gereklerini yerine getirme yükümlülüğündeyiz..."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap