ABD VE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ABD VE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI
Haberin Tarihi: 25.4.2021 16:06:03 - Okunma Sayısı:1540 defa okundu.

Mehmet DEMİREL yazdı...

ABD VE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI

‘’ Beyaz Perde de bu hafta Ermeni Locaları destekli ABD seçimi filmi var…’’

Bu senaryo yıllardır gündeme taşınıyordu, yuvarlak cümleler ile destek veriliyor dengeler gözetiliyordu. Kim tarafından Müttefikimiz olduğunu söyleyen ABD tarafından…

ABD devlet başkanı Bıden seçim başarısının nedenlerinden biri olan Ermeni Diasporasına ve onların localarına borçluydu.

ABD, mason locaları ve evangelistler arasına sıkışmıştı. Ermeni locaları her dönem ABD seçimlerine etki etmiştir. Önceki ABD başkanları ermeni soykırımı yalanlarına karşı net bir tavır ve söylem yerine yuvarlak cümleler kullanarak dengeleri korumayı hedeflemiştir. Son başkan Bıden bu karmaşanın bitmesini ve yayılma stratejisini seçimleri kazandığı gün açıklamıştır. Bu başarısının nedenleri arasında ermeni localarının desteği azımsanmayacak düzeydedir. Şimdi diyet borcu ile yapmak istediklerini eyleme dönüştürmüştür.

ABD’ nin ve dolayısıyla Başkanının Ermeni Soykırım iddialarını kabul ve destekler açıklaması kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Bu mesnetsiz iftira diyebileceğimiz iddialar Dünya Tarihine Kocaman bir Yalan Hikaye ile kazınmıştır. ABD bu saldırgan ve sinsi ilerleme tarzı ile sonunu hazırlamaktadır.

ABD Müttefikimiz mi, müttefik ise neden bu açıklamayı yaptı?

‘’ Türk’ ün Türk’ ten başka dostu da müttefiki de yoktur…’’

Bu cümle sorunun cevabı olduğu gibi hakikatin de aynı zamanda anatomisidir. 

Ermeni Soykırımı yalanlarını çürütecek hukuki dayanaklar vardır. Bunlar;

1915 ile 1918 tarihleri arasında Osmanlı Devleti tarafından çıkarılan Talimatnameler, Malta Mahkemesi kararı, Ermenistan’ in ilk Başbakanı HovhannesKaçaznuni’nin raporu,  Fransız ve Türk Tarihçilerin Bilimsel açıklamaları başta olmak üzere Strateji Kurumlarının raporları mevcuttur.

Bu iddiaların asılsız olduğunu kanıtlayan sayısız araştırma kitapları piyasada bulunmaktadır. Okunmasını araştırılmasını öneriyorum.

Bu kadar önemli hukuki deliller varken ne değişti de bu yalanın doğruluğu kabul edilir oldu?

Çok basit Prof. Dr. FritzNeumark’ ın dediği gibi; ‘’ tarihten Türkler çıkarılırsa ortada tarih diye bir şey kalmaz…’’

Yani tarih yaşanmışlığı ile gerçeğin ta kendisidir. Türkler bu coğrafyada kan emici küresel güçlerin düşmanı olmuştur. Yenidünya düzeninde Türkleri etkisiz bir hale getirmek ve sömürü devamını arzulayan odaklar iş başındadır.

2023 Lider Ülke Türkiye çok önemli bir hedef bir söylemdir. Bu konuda Türk Milliyetçilerinin Lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Beyin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakının önemi de bu gerçekliğin kendisidir.

Türkiye içeride güçlü muktedir bir siyasi tarz ile düşmana korku dosta güven duygusu salmaktadır. Millet olarak Devletimizin dünya siyasi arenasındaki mücadelesinde omuz omuza saf edinmeyi gerektirmektedir.

Önceleri de söylediğim gibi yaşanan gelişmeleri Devlet Aklı ile süzgeçten geçirmeliyiz ve bilinçli fertler olmalıyız.

Yalanlar, iftiralar Büyük Türk Milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıpratamaz yok edemez. Bu arzular beyhude ve rüyadır. Asıl olan TÜRK’ ün Kendisidir.

Dünyayı izlemeye devam edelim

Saygılarımla

Mehmet DEMİREL

24.04.2021

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap