Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali'ne Hava Muhalefeti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali'ne  Hava Muhalefeti...
Haberin Tarihi: 23.4.2015 12:03:00 - Okunma Sayısı:2149 defa okundu.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95'nci yılı dolayısıyla bu yıl ilçemizde üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali hava muhalefeti dolayısıyla gerçekleştirilemedi.

Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali’ne  Hava Muhalefeti …

 

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95’nci yılı dolayısıyla bu yıl ilçemizde üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali hava muhalefeti dolayısıyla gerçekleştirilemedi.

Bugün saat 9.00’da Atatürk Anıtında çelenk sunum töreni yapıldı. Törene Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş ve Okul Müdürlerinin yanı sıra Azerbaycan ve Eğirdir İrfan Kaynak İlkokulu öğrencileri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, Azerbaycan ve Eğirdir İrfan Kaynak İlkokulu öğrencileriyle birlikte Atatürk Anıtına çelenk sundu. Daha sonra devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylenildi.
 

Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali hava muhalefetinden dolayı gerçekleştirilemedi. Etkinliklerin 24 Nisan 2015 Cuma günü Kale önü meydanında yapılacağı ifade edildi.

Eğirdir Belediyesinin sponsorluğunda, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Eğirdir Çocuk Halk Oyunları Festivali’ne katılmak üzere Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Hindistan, Makedonya, Ukrayna, Romanya olmak üzere toplam 8 ülkeden 278 öğrenci Eğirdir’e geldi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap