19 MAYIS'I HAVADA KUTLADILAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,19 MAYIS'I HAVADA KUTLADILAR
Haberin Tarihi: 20.5.2021 10:09:45 - Okunma Sayısı:1201 defa okundu.

Yamaç paraşütü ile Eğirdir Gölü'ne süzülen Egemen Aydoğan, Arif Bayrak, Samed Özata, Mustafa Gürdal ve Cem Şen isimli paraşütçüler bayramı gökyüzünde kutladılar.

19 MAYIS'I HAVADA KUTLADILAR

Flyısparta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Eğirdir semalarında Türk bayrağını dalgalandırarak kutladı. Yamaç paraşütü ile Eğirdir Gölü'ne süzülen Egemen Aydoğan, Arif Bayrak, Samed Özata, Mustafa Gürdal ve Cem Şen isimli paraşütçüler bayramı gökyüzünde kutladılar.

Gazetemize bir açıklama yapan Flyısparta Dernek Başkanı Gökhan Bitiktaş “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı, bu güne en yakışan şekilde bayrağımızı gökyüzünde dalgalandırarak kutladık. Flyısparta yamaç paraşütü derneği olarak 2016 yılından beri bütün milli bayramlarda gökyüzünü bayraklarımızla süsledik. Bu kutlu günde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan uçmaya devam ediyoruz. Ayrıca bizimle birlikte bayrağımızı göklerde dalgalandıracak gelecekte Isparta'mızı havacılığın başkenti haline getirecek kendi ve ruhu genç 100 Ispartalı vatandaşımıza eğitim verdik. Bu güzel vatanda böyle güzel aktiveler yapabiliyorsak başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Bütün Şehitlerimize rahmet diliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Gökhan Bitiktaş kurucu üyeler Egemen Aydoğan Arif Bayrak ve Samed Özata ve Cem Şen’e teşekkür etti.

- EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap