İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Haberin Tarihi: 27.4.2015 09:26:00 - Okunma Sayısı:2174 defa okundu.

Isparta'da yapılan yatırımların sektörel durumlarını değerlendirmek, sorunları ele alıp çözüm önerilerini görüşerek iş birliği gereken konularda koordinasyonu sağlamak üzere 2015 yılının Ocak-Mart aylarını kapsayan II. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Vahdettin Özkan başkanlığında yapıldı.

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 

            Isparta’da yapılan yatırımların sektörel durumlarını değerlendirmek, sorunları ele alıp çözüm önerilerini görüşerek iş birliği gereken konularda koordinasyonu sağlamak üzere 2015 yılının Ocak-Mart aylarını kapsayan II. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Vahdettin Özkan başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

            İlimiz mülki sınırları içinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından devam ettirilen 377 projenin toplam değerinin 2 Milyar 177 Milyon TL olduğunu belirten Vali Özkan, ödeneklerin zamanında ve yerinde kullanılmasının önemini vurguladı. İlimiz ekonomisinin en üst seviyeye çıkarılması ve istihdamın arttırılması yönünde çaba sarf eden tüm kuruluşlara da teşekkür eden Vali Özkan toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

            İlimizin kısa vadeli en önemli hedefinin öğrencilerimizin barınma sorunu olduğunu ifade eden Vali Özkan, önümüzdeki yıl, 5 ila 10 bin öğrencimizin barınmayla ilgili problemlerini yurt yaparak ortadan kaldıracaklarını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür etti.

            Vali Özkan ayrıca 25. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili seçim güvenliği toplantısının yapıldığını belirterek, tüm kurum ve kuruluşların seçimlerle ilgili olarak İl/İlçe Seçim Kurullarından gelecek her türlü talebi acilen yerine getirmeleri konusunda hassas davranmalarını istedi. Seçimlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için tüm kurum ve kuruluşların üzerlerine düşen tedbirleri alıp planlamalarını hazırlamaları talimatını verdi.

            Toplantıda yatırımcı kuruluşlar yatırımları hakkında bilgi vererek, koordinasyonu gerektiren konular hakkında da birbirleriyle bilgi alışverişinde bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap