Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Ümit BİNGÖL Eğirdir SARİM'i Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Ümit BİNGÖL Eğirdir SARİM'i Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 5.5.2015 10:42:00 - Okunma Sayısı:2050 defa okundu.

Geçtiğimiz günlerde ISPARTA'da yaşanmış olan zirai don afetinin ardından, bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir heyet aynı tarihte Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğünü de ziyaret ettiler.

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Ümit BİNGÖL Eğirdir SARİM’i Ziyaret Etti

 

            Geçtiğimiz günlerde ISPARTA'da yaşanmış olan zirai don afetinin ardından, bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir heyet aynı tarihte Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğünü de  ziyaret ettiler.

            Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Ümit BİNGÖL, Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı Bekir ENGÜRÜLÜ, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünden Dr. Haydar KURT, Tarım İl Müdürü Yener YILDIRIM, İlçe Müdürleri ve teknik personellerden oluşan heyet, kurum bünyesinde yer alan ve 8 Nisan'da resmi olarak hizmete açılan, Genetik, Limnoloji, Su Kalitesi, Balık Hastalıkları ve Su Ürünleri İşleme Laboratuarları yanı sıra Kerevit Araştırma Merkezini de gezdi. Eğirdir SARİM Müdürü Şakir ÇINAR yapılan çalışmalarla ilgili olarak ziyaretçilere bilgi verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap